خوشمزه ترین مزه ها



مواد لازم:

 

سویا 100 گرم

پیاز1 عدد

روغن سرخ کردنی نصف پیمانه

 

آب 2 لیتر

 

برنجذ 2 پیمانه

روغن 2 قاشق غذاخوری

 

نمک،فلفل،زردچوبه به میزان دلخواه

 

پودر دارچین  به میزان دلخواه

 

تخم مرغ 1 عدد

 

رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

 

 

پودر پاپریکا به میزان دلخواه

 

 

پودر سیر به میزان دلخواه

 

 

سیب زمینی 1 عدد


خوشمزه ترین مزه ها

آموزش درست کردن ماکارونی ساده اما خوشمزه
مواد مورد نیاز برای درست کردن ماکارونی
ماکارونی هر مدل :1 بسته
گوشت چرخ کرده :  نیم کیلو
پیاز سرخ کرده:1 فنجان
رب گوجه فرنگی:2 قاشق غذاخوری
آبلیمو :  نصف استکان
زعفران :1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل :به میزان کافی
روغن :به میزان لازم

 


خوشمزه ترین مزه ها

اگر متولد دهه ۶۰ به قبل باشید حتما با نرگسی خاطره‌های زیادی دارید؛ غذایی قدیمی که پیش از این پای ثابت وعده‌های غذایی بوده و مغذی و مقوی بودن آن سر زبان‌ها. نرگسی علاوه بر اینکه یک غذای کاملا گیاهی و رژیمی است، به دلیل وجود اسفناج و تخم مرغ سرشار از ویتامین‌هاست و وعده بسیار مناسبی برای کودکان است.

مواد لازم:

  • اسفناج: ۵۰۰ گرم
  • تخم مرغ: ۴ عدد
  • پیاز: ۲ عدد
  • سیر: ۳-۴ حبه
  • نمک، فلفل: به میزان لازم
  • روغن یا کره: به میزان لازم

خوشمزه ترین مزه ها

 

کوکو به نقل از نمناک:

مواد لازم شیرینی ناپلئونی 

  • خمیر هزارلای آماده 1 بسته
  • پودر شکر 3 قاشق غذاخوری
  • خامه 1 و 1/2 پیمانه
  • سفیده تخم مرغ 1 عدد
  • وانیل مایع 1/2 قاشق چایخوری
  • پودر شکر یا پودر قند برای روی شیرینی
  • پودر پسته برای تزیین به میزان لازم

شیرینی ناپلئونی


خوشمزه ترین مزه ها

 پختن استخوان های گوشت‌

وقتی که استخوان را می‌پزید برای آن‌که مواد غذایی بیشتری از استخوان خارج شود چند عدد گوجه فرنگی یا مقداری سرکه به آن اضافه کنید. آب استخوان خواص غذایی زیادی دارد. از مصرف آن کوتاهی نکنید.

خوشمزه ترین مزه ها

مواد لازم برای۶ نفر

هلو ، توت‌فرنگی، انبه تازه برای تزئین   به مقدار لازم

یخ   ۲ پیمانه

پودر قند   ۲ قاشق غذا خوری

آب پرتقال   ۱/۴ پیمانه

لیموناد   ۳/۴ پیمانه

هلو یا توت‌فرنگی یا انبه تازه پوست‌کنده  ۳ پیمانه

Image result for ‫داکری میوه‬‎

 


خوشمزه ترین مزه ها

مواد لازم برای تهیه ته چین مرغ
برنجپنج پیمانه
ماست چکیده و کمی ترشیک لیوان
زرده تخم مرغسه عدد
سفیده تخم مرغیک عدد
سینه مرغ آب‌پز شدهنصف
پیاز متوسطیک عدد
گلابیک قاشق غذا‌خوری
کرهسه قاشق غذا‌خوری
خلال بادام و پسته، دارچین و زرشکبه مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفلبه مقدار لازم
طرز تهیه ته چین مرغ زعفرانی

خوشمزه ترین مزه ها

امروز قصد داریم طرز تهیه دو مدل پلوی خوشمزه  و مجلسی که بسیار خوشمزه ی باشد را به شما آموزش دهم.

  • طرز تهیه آجیل پلو
  • ططرز تهیه مانی پلو

پُلو در آشپزی ایرانی، آشپزی آذربایجان،[۱] ترکیه،[۲] ازبکستان و بسیاری از کشورهای خاورمیانه به برنجی گفته می‌شود که با مواد دیگری مانند انواع گوشت، سبزیجات، حبوبات و خشکبار و حتی انواع ادویجات، پخت می‌شود که تهیه آن به هر دو صورت کته و آب‌کش ممکن است. در برخی خوراک‌ها نیز ممکن است پس از پخت کامل چلو (برنج ساده) آن را با مواد دیگر مخلوط و پلو را تهیه می‌کنند. همچنین خوراک‌هایی مانند آش و هریسه و جود دارند که با وجود برنج در آنها، با عنوان پلو یا چلو شناخته نمی‌شوند. در تعریف پلو در دهخدا آمده‌است: طعامی است که از برنج کنند و در آن گوشت و کشمش و خرما و مانند آن با ادویه کنند و آن را اقسام است.

انواع خوراک‌های پلویی در ایران

تنها نقاط خاصی از ایران قابلیت کشت برنج دارند و نزدیک به ۹۰٪ تولید برنج در ایران محدود به استانهای شمالی ایران می‌باشد. چنین امری با توجه به سختی حمل و نقل از استانهای شمال البرز به استانهای دیگر ایران تا همین چند دهه گذشته به‌طور قطع موجب سختی بسیار در دسترسی به برنج در بسیاری از نواحی ایران می‌شده‌است؛ ولی تنوع خوراک‌هایی که همراه با برنج است محدود به استانهای شمالی ایران نمی‌شود و ده‌ها مورد پلو درست می‌شود؛ مانند: شوید پلو. جدا از این، تزیینات پلو توسط زعفران و زرشک و همچنین انواع ته‌دیگ، جزو مشخصات دیگر پلوهای ایرانی است

مواد لازم برای مانی پلو

  • برنج 3 لیوان
  • زعفران دم کرده به مقدار لازم
  • لپه یک لیوان
  • کشمش پلویی 250 گرم
  • زرشک 75 گرم
  • گوشت گوسفند یا فیله گوساله 300 گرم (خرد شود)
  • رشته پلویی 200 گرم
  • پیاز داغ 2 تا 3 قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه به مقدار لازم
  • زیره سیاه یک قاشق چای خوری (به دلخواه)
  • روغن به مقدار لازم

خوشمزه ترین مزه ها

دستور تهیه :
لایه اول :
یک بسته ژله آلوئه ورا رو با یک لیوان آب جوش حل و رو بخار کتری بن ماری کردم تا کامل شفاف بشه و ذرات ژله باقی نَمونه وقتی سرد شد بهش نصف لیوان شیر اضافه کردم و کمی تخم شربتی و ریختم تو دو تا ظرف و گذاشتم یخچال تا ببنده.


خوشمزه ترین مزه ها

هرچند در آشپزی ایرانی مقوله‌ای با عنوان دسر وجود ندارد، ولی خوراکی‌های شیرینی که در پایان غذای اصلی خورده می‌شود، کم نیستند. نان پنجره‌ ای نوعی دسر سنتی بسیار ترد و خوشمزه ایرانی است که تهیه آن نیاز به امکانات و مهارت خاصی ندارد. آرد سفید گندم، پودر نشاسته و تخم مرغ مواد اصلی مورد استفاده در تهیه این شیرینی هستند و برای خمیر کردن این مواد، مایعی نیاز داریم که می‌تواند شیر یا گلاب باشد.

نان پنجره ای


خوشمزه ترین مزه ها

کَباب یکی از معروف‌ترین و محبوبترین غذاهای مورد علاقه مردم خاورمیانه، به‌خصوص ایران و قفقاز است. در تهیه و پخت بیشتر کباب‌ها از گوشت قرمز بریده یا چرخ شده بره، گوسفند، گاو و یا گوساله استفاده می‌شود. همچنین در مراحل تهیه اکثر کباب‌ها از پیاز و ادویه‌جات استفاده زیادی می‌شود.و حتی گاه از سبزیجات تازه یا سبزیجات خشک معطر استفاده می شود. نوعی از آنچه در ایران با نام کباب چنجه نامیده می‌شود نیز در کشورهای غربی با نام شیش‌کباب شناخته شده و معروف است. همچنین آنچه در ایران با نام کباب کوبیده معروف است در قفقاز به نام کلی کباب یا در برخی نقاط به نام لوله‌کباب شناخته می‌شود. کباب دنده کرمانشاهی یکی از بهترین کباب های ایران است و خیلی خوشمزه است۰

 


خوشمزه ترین مزه ها

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

موسسه خیریه سگال

آخرین جستجو ها

بوکینگ پرشیا قالی و قالیشویی در تهران مطالب مفید و جذاب حسینیه ارشاد شرکت مقاوم سازی افزیر عشق موزیک|دانلود آهنگ جدید دنیای فناوری فروشگاه پيج هنرمندان وبازيگران خارجي بهترين مارک پاور بانک | فروشگاه اليتاسل